Blog

Blog

Natuurlijk kom je niet voor onze lekkere koffie. Die kun je ook ergens anders drinken. Maar we willen je wel graag in onze vernieuwde showroom met gietvloeren en woonbetonvloeren ontvangen. Gewoon omdat een bezoek het verschil kan maken. Er is namelijk zoveel te koop dat een keuze vanaf een website of uit een boekje bijna onmogelijk is. We raden je dan ook zeker aan om naar ons toe te komen. In deze blog geven we je 3 goede redenen om onze showroom te bezoeken. Even lezen en dan binnenlopen. Echt doen, hoor!

Met eigen ogen zien
Een van de belangrijkste redenen om naar onze showroom te komen is dat je met eigen ogen ziet wat voor vloeren het zijn. Dan zie je pas echt goed wat een vloer doet; de kleur, de stijl. Welke je mooi vindt en welke absoluut niet. We hebben echt veel soorten. En kleuren. Er is voor ieder wat wils dus. Waar wacht je nog op?

Je mag overal aan voelen
Het fijne is - als je ter plekke in de showroom bent - dat je naast het zien van de vloer ook kunt voelen en horen hoe het bijvoorbeeld klinkt. Daarnaast raden we je aan voor de zekerheid een staaltje mee te nemen van je meubels, van de gordijnen of van je keuken. Dan weet je zeker of het bij elkaar staat.

Ter plekke krijg je deskundig advies
Onder het genot van een kopje koffie of thee vertellen we je alles wat je wilt weten over gietvloeren en woonbetonvloeren. Wij hebben bijna 50 jaar ervaring met allerlei soorten betonvloeren. Met ons advies in the pocket kun je dus een goede keuze maken voor de vloer die het beste bij jou past. Beloofd!

Heeft deze blog je interesse gewekt? Wil je ook zo’n goed advies? Zie je zo’n bezoekje aan onze showroom wel zitten? Kom dan zeker naar Bovitec op de Hofdwarsweg 65 in Geleen. Check wel eerst even onze openingstijden op onze website.

 

40 jaar ervaring Geeft zekerheid!

Lees verder

Woonbeton Vloeren

Lees verder

Naadloze Gietvloeren

Lees verder